Postad i: food recommendations

Hej, härom dagen så blev vi sugna på sushi, jag och min pojkvän, så vi åkte mot sushi stället här i närheten utav mig. Men innan vi åkte hem med sushin så åkte vi till Willys och väl där så bestämde vi oss för att testa chips. Vi valde att smaka på veganska chips, Linschips, rättare sagt och jag tyckte att dem var förvånansvärt goda, Jag trodde nämligen dem skulle smaka skit men ack så fel jag hade. Det hela slutade med att jag åt upp hela påse i stort sätt ensam eftersom att min pojkvän inte tyckte om dem alls. Men jag klagade inte eftersom att jag faktiskt tyckte om dem hehe.

Jag ville bara ge er ett litet tips. Dem kostade som en vanlig chipspåse, runt 20 kr. Så ingen större skillnad. Det är bara smaken och formen på själva chipset som är skillnaden. Men jag rekommenderar dessa chips. Ni borde åtminstone testa dem en gång.

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"