- Dag 05 -

Kärlek. Det är ett ämne som jag inte riktigt kan sätta fingret på va det är för något. Det kan vara att bry sig om någon eller något en längre period eller bara att finnas där för någon när de behöver det som mest, Men jag vet inte. Detta med kärlek är inte någonting som jag kan förklara tyvärr, eftersom att det kan betyda olika saker för var och en. Det är sååå himla individuellt så det blir över, på ett bra sätt såklart. Men om man är kär i någon så är det oftast att man tycker om den individen lite mer än andra.

Kärlek är ett otroligt svårt ord att förklara innebörden på. Men om det är någon som kan förklara bättre vad kärlek är för något så kommentera gärna💓

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"