Postad i: Everyday

Jag påbörjade dagen med att nästan skratta ihjäl mig. Min humor ibland asså, herregud! Men iaf, lite senare så åkte jag och mamma till IKEA – JAG körde och det gick bra. Vi köpte några slags hyllor till ett skåp som vi har i våran hall (ordning och reda vettu) Sedan så dog jag av skratt igen pga. att jag fick ont i ena sidan av magen när jag skratta, så det gjorde ju att jag helt enkelt skratta ännu mer och fick därefter mer ont i magen. Men jag körde hem iallafall, gick bra denna gången med. Vi körde landsväg, lite tricky må jag säga men gick bra ändå. Sen skulle jag möta Adam vid ett ställe. Senare så träffar vi andra personer som jag kände!! Helt excited var jag + att folket ringde mig och ville träffa mig! men i alla fall så vi snackade med dem och några åkte hem och vissa stannade kvar däribland jag, Adam och Anton. Vi snackade om allt möjligt och hade helt enkelt allmänt roligt / mysigt. Men när jag väl kom hem så fick jag en utskällning av mamma och har tekniskt sätt utegångsförbud i 2 veckor (minst), lite segt där då men jag överlever nog.. Ifall jag inte överlever vill jag bara säga I LOVE YOU ALL

men nu ska jag sova så godnatt! xx

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"