Jag vill inte klaga i mina inlägg. Jag vill skriva om positiva saker och inte bara om klagomål. Men just nu så står mitt liv i stort sätt: still, eller så dras den bara allmänt mot dessa negativa sakerna. Jag vet inte exakt vad som är problemet... Kanske måste jag byta umgänge? Byta attityd? Byta bort vanor som jag har? Bry mig mer om saker o ting? Eller varför inte bara sluta bry mig? För just nu, känner jag att allting jag gör, säger och tänker - blir fel. Inget känns rätt i omvärlden.

Jag är bara så jäkla trött på allting nu. Allting. När jag väl försöker få upp humöret, skratta lite, så är det alltid något som vänder på det. Tänker inte ta upp några exempel alls, orkar inte förklara för folk hela tiden. Men ja, vill inte vara tyken eller något men varför ska man förklara sig för att man sagt sin åsikt? Varför ska man förklara sig för att man till exempel sagt nej?

Jag tror, om mig själv, att jag är trött på att försöka förklara saker o ting för människor som inte kommer att förstå. Jag är trött på att bry mig om folk som bara tar en för givet. Jag är trött på livet, människorna som lever i den och även på att bry mig om vissa saker som inte riktigt ger mig något till mitt liv. Saker som inte lär mig något nytt helt enkelt. Jag är trött på människor som behandlar en som om man vore nån jävla betjänt till dem.

Detta inlägg var inte riktad mot någon, något som hänt eller något annat liknande. Utan jag ville bara få ut en del "tankar" så att jag kan fortsätta leva - så att säga.

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"