Postad i: Everyday

Hejsan, det var ett tag sedan jag bloggade och jag tänker inte skylla ifrån mig utan bara säga att nu är jag tillbaka. Det kommer att komma flera inlägg det kommande dagarna. Det kommer att handla om mina planer för i år, som jag även har gjort ett inlägg om (klicka här). Ifall ni inte vill klicka på länken så kan jag nämna någon nu och det är...... konsert i Stockholm.

Nu tänker jag berätta lite kort om min födelsedag, när jag fyllde tjugo år. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Pappa sa att han trodde jag skojade när jag sa att jag fyller tjugo haha. Jag är fortfarande hans LILLA prinsessa, han är så gullig så.

Men själva födelsedagen var rätt tråkig. Jag fick rosor och en flaska vodka av pappa och sedan åt vi lite tårta innan jag skulle gå och jobba haha. Själva firandet innan jobbet var såklart inte tråkigt utan mysigt men själva jobbet. Jag jobbade liksom till kl. 21, det var mer det som var tråkigt.

Men dagen efter (fredag) så firade vi dock ordentligt. Hemmakrök och sedan utgång i Göteborg. Världens bästa människor firade mig, love them! Sen dagen efter så vaknade man upp till ett rätt stökigt hus med ballonger och plastglas överallt men det gick fort att städa undan som tur var haha.. denna dagen var rätt lugn faktiskt, vilket kanske inte var så konstigt eftersom att man hade varit ute dagen innan och druckit gaaanska mycket alkohol. På söndagen blev det bio med min pojkvän och det var super mysigt men framförallt lugn.

Jag hade 90tals tema, eftersom att jag är född på 90talet plus att jag ville vara "rolig" för det blir ju, enligt mig, roligare med teman till events osv. Jag tycker faktiskt att jag lyckades rätt bra. Det var dock inte "hardcore 90tal klädsel" som gällde heller utan det var som sagt en rolig grej och de flesta körde faktiskt 90tal. Med håret, chokers osv. Sedan så körde jag musiken från 90 talet, några av mina favoriter när jag var mindre bland annat., Britney Spears, som var en stooor favorit men sedan hade vi även en del annat smått och gott inom musiken. Min pojkvän gjorde faktiskt jello-shots och jag har alltid velat testa det men det var ett totalt misslyckande, fyy va äckliga dem var alltså. Han fick inte mycket kärlek utav folket för dem. Men överlag så tyckte folket om allting. Jag hade även bakat kladdkaka i muffinsformar som var ett populärt tilltugg. Ehm, jaa, vad ska jag mer berätta? Allting var helt enkelt perfekt. Skulle inte ändra någonting om hur jag firade/firades. Jag är bara glad över att dem som kom, kom. Det är ju inte super populärt att åka till "landet" för att sedan åka tillbaka (för dem flesta som kom bor i Göteborg) så är genuint glad över att så många kom och faktiskt åkte med tillbaka till Göteborg för att fortsätta dricka. Jag är helt enkelt nöjd och lycklig. Sedan att jag är tjugo och kan gå till systemet när jag vill?? Knappt gjort det faktiskt. Jag har ju gjort det, absolut, men inte på ett sådär super taggande sätt. Om ni förstår vad jag menar? Jag vet inte, jag var huuuur nervös och taggad som helst dagen jag gick till systemet för att köpa men efter det så vart det typ som att handla i en mataffär, inget speciellt. Nu blev det lite tragiskt kanske men så är det. Jag är sådan haha. Men jag är som sagt huuur glad som helst över att ha fyllt 20 och över hur firandet blev.

Det var allt för mig i detta inlägg, hoppas ni kommer att läsa och tycka om kommande inläggen från hur mina planer gick.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"