Postad i: Workouts

Jag är väldigt träningssugen faktiskt. Helt sjukt. Jag hoppas att jag kommer få den motivation som behövs för att börja springa och göra lite styrketräning utomhus - för det är det jag gillar mer än gym. Vissa kanske tänker att jag är konstig eller udda för att jag inte gillar att träna på gymmet och föredrar att träna utomhus. Men det är liksom mer fritt att träna utomhus än att träna på gym. Man känner friska luften istället för den svettiga och instängda luften som kanske finns på små gym. Usch, föredrar frisk luft mer! Men när jag ska börja andra året på gymnasiet så lär det vara mer gym än utomhus träning - vilket jag bara får acceptera, har ju inga problem med det egentligen men föredrar som sagt att träna utomhus. Men som sagt motivationen måste komma snart eftersom jag vill träna - inte för att jag känner mig tjock utan mer att jag vill känna mig stark, glad, må bra i kroppen och i sinnet helt enkelt. SÅ HOPPAS!!

Ni får ha en bra dag allihopa!

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"