Postad i: Tips

1. Uppskatta allt din kropp kan göra.

2. Keep a top-10 list of things you like about yourself (things that aren't related to how much you weigh or what you look like).

3. Påminn dig själv att "sann skönhet" inte är det du ser på en människa. Utan det är en sinnesförfattning. t.ex om du känner dig vacker så är du det.

4. Omringa dig bland folk som är positiva.

5. Stäng av rösterna i ditt huvud som säger att din kropp är fel eller som säger att DU är en dålig person.

6. Använd kläder som är bekväma och som får dig att känna dig bekväm i din kropp.

7. Gör något trevligt till dig själv - något som får din kropp att fatta att du bryr dig om den.

8. Använd tiden och energin, som du kanske har använt till att oroa dig om vad du ska äta, hur många kalorier du ska äta och hur mycket du väger, till att hjälpa andra.


Jag tycker att alla borde veta hur vackra dem egentligen är och inte bara hur folk säger att dem är. Alla är så vackra som man känner sig som. Man borde egentligen säga en positiv kommentar till alla som känner sig nere, pga. hur man ser ut eller något annat. Bara en snäll kommentar till en främling.
t.ex. "Du ser söt ut idag" | "Du kan det här. Du är duktig."

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"