Postad i: New In

För ett tag sedan så bestämde min syster och jag att vi skulle skaffa en tröja med ett gym citat för att få mer motivation för att träna men det slutade med att vi körde på vårt efternamn istället haha - vi gillar vårt efternamn! Så nöjd med tröjan som kom idag vid runt 14!! Dock så kom ju värmen idag också så det var ju en liten nackdelen med tröjan eftersom det är en munktröja men vi är nöjda för det! Vi kan ju ha den i Norge som vi tänker åka till snart och bestiga bergen (i år igen!)

Min dator har typ damp nu också.. Jag kan inte lägga till bilder i mina inlägg så jag får helt enkelt köra via mobilen ett tag tills det är fixat. Det är lite segt men jag ska lösa det så snabbt jag kan.

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"