du skriver ibland att du har svårt att lita på folk. varför är det så? hur vet man om du litar på en?

A: Hur man vet att jag litar på en, det gör man. Tro mig. Man märker skillnaden sååå fort. Det brukar inte gå så där jätte fort att börja lita på någon, men om vi har tålamod så lär du märka för eller senare om jag litar på dig. Verkade det långsökt? Tyvärr, men jag är inte den mest simplaste tjejen på jorden. Jag kan inte riktigt förklara varför jag har svårt att lita på folk, det har ju hänt en hel del i mitt. Lite svek här och där - kan nog vara en stor del av det. Men vill inte riktigt gå in på det i detalj osv utan stannar vid mitt svar. Hoppas du är någorlunda nöjd med svaret - annars är det bara att kommentera igen.

är du kär/ i någon för tilfället?
A: Ingen kommentar, tyvärr.

vad tycker du är viktigt i en pojkvänn? spelar utseendet någon roll?

A: Det jag tycker är viktigt i en pojkvän är ju självklart att han ska ha något mellan pannbenet. Killen ska såklart inte se ut som stryk - för det snacket om att ifall man verkligen gillar personligheten hos någon så spelar utseendet ingen roll. Det är 50/50 av tillfällena sant. Det kan gå vilken väg som helst av dem två. Jag tycker helt enkelt att man ska se någorlunda ut och ha bra personlighet. Det räcker liksom inte att få mig att skratta, inte för att vara sådan men det är sällan jag inte skrattar åt något. Jag är en generellt glad person, kan inte ändras. Så att få mig att skratta vinner inte mitt hjärta. Förlåt om det sårar någon men det krävs lite mer än humor i mitt fall, finns säkert flera tusentals tjejer som det i stort sett räcker med humor. Men ja, inte med mig.

terve , kuinka vanha olet you? :)
A: 17 år (seitsemäntoista vuotta), huhtikuun lopulla täytän 18 :)

vad har du för intressen/hobby? vad brukar/gillar du göra på fritiden? förutom träning/träna.

A: Jag har alltid svårt med den frågan om vad jag har för intressen/hobby. Jag tänker ju inte direkt på när jag gör något liknande. Jag går ej i någon sport så ingen direkt hobby, förutom gymmet då. Sen gud... jag har så många intressen va? haha, men jag gillar bergsklättring som till exempel då jag var i Norge och besteg bergen där. Grymt roligt, fint och bara helt underbart! Så det är sånt jag intresserar mig av. Att känna mig fri i något jag gör. Jag gillar helt enkelt att röra på mig, i både gymmet och naturen. Naturen är en av mina största frizoner. Jag älskar naturen - jag känner mig alltid så himla lugn och fri. Det är därför jag njuter av i stort sett varje sekund när vi är uppe i sommarstugan. Fri, naturen, aktiva aktiviteter är mina intressen och hobbys.

vilgen är din favorit film, favo film genra'?

A: Favorit genre är nog skräck: det är liksom det jag helst vill titta på även om jag vet att jag blir så himla rädd. Så det är nog lite lovehate. Men favoritfilm har jag nog inte någon tror jag... Men den senaste filmen jag såg var faktiskt: Big Hero 6 - vilket jag med stor glädje rekommenderar. Den var väldigt bra även om den var 1. Barnfilm 2. Animerad... Jag grät till och med under vissa scener. Förstår ni? Jag grät till en BARNfilm haha men aja, den var bra i alla fall. Sevärd!

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"