Postad i: Travel

Idag så åkte vi runt 12.30 mot Landvetter flygplats för att åka till våran destination. Vi har checkat in och väntar på flyget ska komma. Den kommer runt 15:20 och efter ungefär 3 timmar senare så är vi framme i landet Portugal. Vi ska vara i landets huvudstad i drygt en vecka, alltså ända fram till nästa år, 2015 ! Kommer nämligen hem den 1 januari. Det ska bli sååå skönt att både komma bort från Sverige men även för att se världen lite. Tycker det är så mysigt och intressant med gamla byggnader och underbara utsikter! Vi kommer att ha wi-fi i lägenheten som vi har fått låna av pappas kompis så jag kommer att dela med mig om allt vi gör där nere. Både på Instagram (IG: jennilaitinen) och här på bloggen så det är bara att kika in lite då och då för mer inlägg. Hoppas ni hade en grym julafton igår, det hade jag! Mer information om det får ni senare. Men nu så ska jag fortsätta vara social med min pappa och min syster som jag kommer åka denna resa med medan min mamma är i Finland hos släktingar.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi snart igen!

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"