Postad i: Everyday

Tänkte berätta att jag kommer att göra i ordning mig för att sedan åka mot Nordstan för att möta en kompis som delvis hade tråkigt men ville ändå hitta på något med mig eftersom hon innerst inne saknat mig! Men för att inte avslöja mer så kommer jag bara säga att; idag kommer förhoppningsvis att vara en bra dag både för mig och för er!

Så som sagt jag måste göra i ordning mig eftersom min buss kommer om mindre än 30 minuter så ni får ha en bra dag allihopa!

Vill också säga att jag förmodligen kommer att blogga lite senare idag om till exempel: vad vi gjorde i stan, vad vi åt osv. Så titta förbi lite senare så får ni veta!

Puss xx


Bild från i höstas, 2013

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"