Postad i: Everyday

I lördags så var jag på en konsert, en One Direction konsert med en kompis. Denna konsert befann sig i Friends Arena, Stockholm. Så det var en bit att åka eftersom vi bor i Göteborg. Fick åka ungefär direkt efter sommarjobbet i fredags för att ens hinna dit. Så lite stressigt men det gick bra!

Kortfattat så var det sååå värt det! Att åka flera timmar i bil för att se dem. Det var så jävla coolt. Att se att dem lever! Dem finns på riktigt. Men jag tänkte inte riktigt så... utan mina tankar gick lite så förundrande om hur långa dem var jämfört med mig, vilken sko storlek Harry har osv. Hahah lite pinsamt där då men jaa, va ska jag göra?😂

Lite bakgrundsinformation: Kan ju även säga att i 8:an och halva 9:an så var jag och ett gäng så jäkla stora fan av One Direction. Men det försvann rätt fort, eller försvann och försvann.. men det fick bli en paus. Aja, i alla fall så den tjejen som var ett stort fan av 1D kom fram när dem kom fram på scenen. Lite pinsamt och förvånande att den sidan av mig fanns kvar efter såpass lång period utan att ens lyssna på dem. Helt sjukt!

Det kan ju även ha varit dynamiken på konserten som skapade den känslan, men jag erkänner faktiskt att jag tycker om dem. Dem är, i det hela, bra sångare och även dem ser bra ut👌😏

One Direction

5 Seconds Of Summer aka. 5SOS
5SOS var förband till One Direction och jag hade knappt lyssnat på dem innan konserten men jag kan säga att dem var bra! Dem såg även bra ut, gott folk! Snygga australiensare👌😍

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"