Postad i: Everyday

Idrottslektionen var rätt rolig, stadsorientering. Jag var med några som heter: Hanna & Yomna. Goa tjejer! Ville lära känna dessa tjejer dels eftersom vi antagligen ska tävla i olika grupper imorgon, då ska man ju i alla fall kunna lite om dem. En grej som jag gör ibland, lär känna folk i gruppen som man ska tävla i. Det blir liksom bättre samarbete. Plus så går dem i min klass och jag hade inte riktigt pratat med dem förutom inom skolarbeten. Så nu kanske vi vinner något imorgon?!.. Håll tummarna!

Min mamma kom hem igår natt också, från Turkiet. Som hon brukar vara med humöret så var hon lite på dåligt humör, men det blev lite bättre till slut. Tackolov!
Nu har inte jag någon mobil i en hel vecka… Mitt misstag och fel! Men det var även mitt förslag, så gnäll inte på min mamma om detta. Jag ska ut med hunden nu så ni får ha det en god natt och drömma sött!

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"