Postad i: Everyday

// Today it's only four days left to Christmas!! Four - it's a bit crazy. Plus that it is only five days until my surprise is really out on the blog! Time goes by so fast, doesn't it? // Idag är det bara fyra dagar kvar tills julafton!! Fyra - det är rätt galet. Plus att det är fem dagar kvar tills min överraskning är ute på bloggen! Tiden går så fort, gör det inte? Det jag gjort ikväll är att jag har packat mina saker och åkt till min syster över jul eftersom min mamma och hennes nya åkte till Finland, över jul, redan i fredags. Då min avslutning var - vilket var rätt mysigt, vi hade en julshow i aulan och det var uppträdanden och massa "God Jul och Gott Nytt År" önskandes. Riktigt trevligt faktiskt och det slutade med gröt i bamba. Det ska bli riktigt skönt att få komma bort lite nu under jul....

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"