Postad i: Everyday

Min morfar gick bort igår natt, fick beskedet ungefär klockan 23:55 så det var inte jätte roligt. Jag höll på att kolla på tv och då hör jag bara mamma säga: "Morfar är död..." - då springer jag till mamma och kramar henne och börjar gråta. Men mer tänker jag inte säga eftersom jag inte riktigt orkar det. Men jag ska försöka gå till skolan imorgon och se hur det går - om det inte går så får jag bara åka hem tidigare dock är det en kort dag imorgon men men... Sen så kommer det antagligen ta ett tag innan jag bloggar igen så att ni är medvetna om det... Men kan ju försöka blogga så fort som möjligt, men om inte - så vet ni iallafall varför.

Nu ska jag dricka varm te och ta något att äta sen får vi se vad jag gör.


21/05-1938   -  15/03-2014
Blev bara 75 år gammal


Bilden är ungefär 4 år gammal

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"