Postad i: Everyday

Som förra gången så lär jag praktisera på en simhallsanläggning...... Massa punkter eftersom det är rätt så tråkigt med simhallar. Jag har aldrig gillat dem så värst mycket enligt mig själv, inte ens när jag var mindre (kanske när man var jätte liten och bara älskade att bada?) Men bara kanske.. i alla fall, på senare år så har jag bara ogillat simhallar. Såklart så kommer någon kommentera eller liknande "Det blir som man gör det till" - sure, det stämmer väl rätt bra. Men som jag sa så gillar jag inte simhallar, det går ju bra att jobba allmänt i sådan miljö men aldrig något jag skulle föredra framför annat. Inget negativt så utan jag är glad att jag ens får praktisera i huvud taget. Inte för att jag hade någon särskild anledning till att inte få men äsch.... Tappar bort ämnet känner jag. Förlåt för det och nu tillbaka till ämnet.

Simhallen ligger precis vid skolan vilket resulterar i att jag kommer att få äta i bamba istället för att ta med eget, vilket man kan göra i för sig: finns mikro osv, men det fick vi inte. Mina tider vet jag inte ännu eftersom vi ska träffa handledaren i ett möte i morgonbitti klockan 09.00 - skulle egentligen ha ett utvecklingssamtal med en lärare men det fick jag tydligen inte ha enligt en annan. Så den fick jag ha nån annan gång - när? det vet jag inte. Men jag ska jobba med en tjejkompis på samma ställe så det gör ju praktiken bättre eftersom det blir roligare och att jag slipper äta ensam i bamba - vem vill sitta själv i bamba liksom? hehe. Så det är ju i alla fall något som är positivt med praktiken. Men som min lärare alltid säger: "Sträck på ryggen. Få fram leendet så går alltid bra." Så det är exakt det jag kommer göra imorgon innan jag möter min boss i fyra veckor.

P.S. förlåt för ett rätt så långt inlägg med ganska mycket negativt innehåll. Kan ju säga att dagen har varit bra så jag är inte på negativt humör - bara lite små i-landsproblem antar jag. Detta med praktiken men det löser sig - sa bonden som sket i vattnet 😂

Det var allt jag kände för att dela med mig om för idag - nu drar jag mig mot duschen och sedan sömn!!

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"