Postad i: Everyday

Igår var ju föreläsningen om Balans Ekonomi med Charlie. Det var både roligt och sorgligt, förvirrande och mycket upplysande. Hela kvällen med Charlie Söderbergs föreläsning ger jag hela 5 stjärnor. Det var grymt! Även om jag inte riktigt hängde med i vissa av hans matematik saker.. så var det faktiskt värt det. Rekommenderas till dig som vill förändra ditt liv till det rikare.

Innan föreläsningen så var jag, för första gången, på Pizza Hut och åt. Min kommentar på det var: att det var väldigt gott, hyfsat billigt och att det var väldigt gott haha. Jag hade även mycket trevligt sällskap med mig så tack för det ❤


Tropical Chicken PAN Pizza (utan jalapenos för vår del)


gårdagens SELFIE / outfit


Sällskapet

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"