Postad i: Everyday

Idag (fredag) så hade jag min sista praktikdag på Askims Sim & Sporthall, kommer verkligen sakna personalen och kunderna som kom dit regelbundet. Det fanns en sån underbar atmosfär i hela byggnaden! Även om det rätt ofta var "dö-tid" som dem kallade det, så fanns gnistan kvar ända till slutet på dagen. Helt fantastiskt måste jag ändå påstå. Jag kommer helt enkelt sakna dem och jag kommer besöka deras anläggning snart igen: för att kanske gymma, simma några längder då jag har tråkigt hemma eller varför inte bara för att prata med personalen igen?
Men så snart som på lördag så ska man till skolan igen... dock på grund av öppet hus. Jag och en klasskompis kommer få kompledigt på fredag nästa vecka för att vi åkte till skolan på vår egna fritid - vilket ändå är värt att spendera sin lördag till. Sedan så erbjuds ju även thai mat från en riktig thai-restaurant och inget som skolan själv lagat. Vilket är väldigt spännande att få smaka på!

Imorgon har vi öppet hus på Burgårdens Utbildningscentrum vid Scandinavium, kl
.11.00 - 13:00 (i alla fall min inriktning har uppvisning dem tiderna). Det ska bli rätt spännande ändå, att få visa upp vad vi lärt oss och träffa nytt folk. Få visa eventuella personer som skulle vilja kolla på vart vi håller hus någonstans under lektionstid.

Du är så välkommen så! Hoppas vi ses😊

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"