Postad i: Everyday


Det enda jag gjorde igår var att plugga. Jag pluggade i skolan och jag pluggade hemma plus att jag pluggade hos grannen också. Det var rätt chockerande hur mycket jag plugga haha! Men som min pappa sa igår: "Då blir du smart som din far i alla fall, så det var ett smart val."

Ni kan säkert gissa vad jag kommer göra idag? Mm, precis. Plugga.
Det här med snart julavslutning är inte så jäkla roligt som dem flesta tycker. Det är ju då alla de stora läxorna/kompletteringarna och proven kommer. Men det är ändå väldigt skönt när det är gjort och man får lov, självklart. Plus att jag ändå ska iväg under lovet🌟

Den hemligheten kommer snart ut!  Vad kommer jag att göra? Vilka kommer vara med? Vart ska jag? Hur länge är jag borta? Be patience.

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"