Postad i: Tips

Nej, det är inte en porrfilm! Filmen Nymphomaniac handlar om en kvinna som berättar sin livshistoria och upplevelser. Hon är en nymfoman även kallad för sexmissbrukare.

// Den vilda och poetiska historien om en kvinnas resa från födseln till 50-års ålder, berättat ur huvudpersonens synpunkt. //


Enligt mig så överdriver folk som har sett denna film. Det har sagts att det är mer som en porrfilm och att det visas scener som innehåller sex alldeles för mycket.

- Visst, Jag håller med om det. Det finns sex i filmen. Men herregud, överdriva behöver man ju inte göra!

Betyg: 4/5

Just det betyget får filmen eftersom jag inte riktigt gillade slutet. Dock förstår jag hennes beslut osv men gillade det ändå inte. Annars var filmen bra och även denna film rekommenderas.

Extra: Filmen var delad i två skivor, om man hyr DVD vill säga. Inte för att det skadade film tittandet så värt mycket, utan enligt mig så ökades spänningen ett snäpp under skivbytet.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"