Postad i: Travel, 2017

Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju finsk ifall ni har missat det, äger Sommarstugan 50-50 med min syster.

Åkte även här mitt i natten mot Åbo för att åka med färjan hemåt vid kl. 08

Resan dit började mitt i natten den 19:e juni, då vi begav oss mot Stockholm, där vi skulle ta färjan som gick 07:10. Det var jag, pappa och min syster + hennes två katter som åkte. Vi hade släpet fullare än full, som vanligt haha. Resan gick bra till stugan och hem ifrån stugan. Förutom att ena katten smet när vi kom in i färjan precis när vi låst dörrarna på bilen och innan vi skulle gå ifrån bildäcket in på själva färjan. Min syster fick tag på katten som tur var men jäklar vad vi blev rädda, efter det gick vi väldigt försiktigt med ena kattburen eftersom det var tydligen buren som var själva boven. Ena låset hade gått sönder, bra start på båtresan haha. Kom till stugan oavsett, trötta som tusan och dagen efter så började vi bygga och ha oss. Vi hade en - två dagar lediga varje vecka för att bara ta det lugnt och resterande dagar var vi fullt upp med bygget.

Första helgen på semestern så firade vi midsommar. Träffade nytt folk. Lyssnade på bra musik, drack goda drinkar. Trevlig midsommar helt enkelt.

Renovering heeela sommaren. Det är riktigt tungt men det är även riktigt kul. Kanske inte så de flesta vill spendera sin sommar men för mig... i don't mind. Denna gången så var det första gången på länge som vi faktiskt såg att, nu händer det saker. Allting vi gjort, har hänt. Vi har inte renoverat och snickrat helt i onödan utan det har hänt. Denna sommaren såg vi att allt vi gjort, has paid off. Skön känsla faktiskt. Utan att jag ska upprepa hela tiden så kan jag väl säga det en gång för alla. Vi byggde, hela sommaren.

Det var faktiskt jobbigt att vara borta ifrån min pojkvän såpass länge. Ett "bra" test på förhållandet kan man lugnt säga. Vi hade ganska många dåliga dagar men vi är tillsammans än idag så jag antar att vi klarade testet? haha. Det var sååå mysigt när vi väl kom hem, den 26:e juni, där min pojkvän väntade!! Så mycket kärlek❤

Vi fick åka mitt i natten mot Åbo för att hinna med färjan mot Stockholm. Såå ansträngande men det var skönt att vi var påväg hem.

Gjordes någon shopping kanske ni undrar?? Ja.. eller beror på. Vi köpte massssssa alkohol på färjan både hem och dit. Annars? Jag köpte en baddräkt. As simple as that. Skön sommar helt enkelt.

runt kl. 09
runt kl. 19

Det eviga klippande den första veckan. Hatar det, men det måste göras.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"