Postad i: Everyday

Hej alla fina läsare!

Jag köpte en ny mobil för några dagar sedan och det blev en uppdatering inom mobilvärlden för mig, eftersom att jag känner att jag har haft iPhone 4 alldeles för länge. Visserligen inte sådär överdriven uppdatering men det blev en iPhone 5s och jag är super nöjd !

Nästa vecka så ska jag klippa mig, vilket känns både skönt och nervöst. Ska förmodligen testa något nytt, vi får se vad jag bestämmer mig för. Spännande oavsett. Det kommer även komma ett snabbt inlägg om hur håret ser ut efter frisör besöket.

I slutet av nästa månad så får vi se om jag måste byta jobb eller om jag får stanna kvar. (Jag är timvikarie över sommaren, så tro inte något dumt nu haha) Men det är mycket förändring dock i små steg!

Så det var en liten update om vad som händer i mitt liv, hur ser det ut i era liv just nu? Är allt bra?

Jag kände att jag kanske skulle börja med det här så kallade bloggandet igen... Har inte haft motivation för det, som ni kanske har märkt hehe.. och sen började jag jobba precis efter studenten. Vilket är skönt! Men tänkte i alla fall börja igen. Vad tror ni om det??🤔🤔

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"