- Dag 06 -

Idag är det ju Sveriges Nationaldag. Så grattis Sverige! Så tekniskt sett så är det inte min dag utan det är Sveriges dag. Vet inte exakt hur många år det blir men det är säkert många haha. Men nationaldagen firades faktiskt, för första gången, och det firades med tårta som min mamma hade gjort helt själv, den innehöll: jordgubbar, jordgubbskvarg, grädde och mosade bananer. Det var gott! Brukar dock ogilla sånna "vanliga" tårtor rejält men denna funkade.

Efter tårtan åkte vi till Filmkväll och hyrde några filmer och köpte godis, kom hem med tre filmer;

1. Mig Äger Ingen med Mikael Persbrandt.
REKOMMENDERAS - jag grät till filmen och det brukar jag inte göra. Den var väldigt fin.

2. Perfect Mothers som handlar om två vänninor som börjar få känslor för varandras respektive söner.
Denna var spännande, intressant och bra. Haha jag gillar den iaf!

3. Nymphomaniac - denna hann vi inte se så kan inte säga om den rekommenderas eller inte. Men kommer troligtvis titta på den ikväll så då kan jag skriva ett inlägg om den filmen.

Kvällen spenderades helt enkelt inomhus eftersom det öste ner vatten och åskade som bara den. Men mysigt var det i alla fall! 👌

Grattis igen Sverige på din nationaldag!

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"