Dagen har varit helt okej. Vi har fått besök av några underbara bekanta. Sen så har jag haft lite ont i magen ikväll - vilket suger eftersom jag typ har tagit tabletter som en jäkla idiot utan att ens hjälper i två sekunder.. Hatar när jag inte mår bra. Men det löser sig nog tills imorgon.

Just nu: äter jag ett litet mellanmål (om man ens kan kalla det så nu på kvällen? haha), det innehåller i alla fall blåbärs kvarg och havregryn - alltså blandat. Det är ett tips om man till exempel inte har nötter hemma och man vill inte äta kvargen som den är. Gillar du havregrynsgröt så gillar du denna blandningen! Det var inget speciellt med den kanske men det är bättre än inget alls, enligt mig.

Nästa vecka: då är det en liten special week - då min skola har en så kallad: Yrkesvecka. Vilket innebär att jag och min klass har en hel vecka med ettorna för att visa våran utbildning. Ska bli roligt och jag är faktiskt riktigt nervös.. För vi blir ju faktiskt bedömda under veckan av våra lärare. Så denna veckan är det inte chill direkt men om man tänker läx-mässigt så är det en lugn vecka. Vilket är rätt skönt att ha ibland. Håller du inte med?

Senare ikväll: så ska jag duscha och packa i ordning morgondagens saker, inget spännande haha. Skulle dock vilja titta på en serie på tv som kommer ikväll/inatt som jag följer. Men neej, måste upp hyfsat tidigt för att hinna till skolan. Så får helt enkelt titta på avsnittet imorgon när jag kommer hem istället.

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"