Postad i: Everyday

Förlåt för dålig uppdatering! Min dator är nämligen på service och jag har haft rätt mycket att göra när det gäller skola, familj och privatliv. Så vill bara säga förlåt..

Men jag kan ju även säga: mitt liv är rätt bra just nu men ändå rätt dålig. Min pappa blev utsatt för en grej imorses så han är kvar på sjukhuset. Men det är typ det enda dåliga som hänt / händer i mitt liv just nu. Vi får hoppas att min pappa kommer ut ur sjukhuset senast imorgon!! Men man vet ju aldrig…. Jag håller på med inlämningar och det går faktiskt förvånandsvärt bra! haha, men det är lite av vad som hänt / händer i mitt liv just nu. Jag ska fortsätta att plugga ordentligt med mina inlämningar så ni får ha det bra allihopa!

puss xoxo

bild från i våras, 2013

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"