Postad i: 2017

Hej finisar, hur mår ni idag?

Idag känner jag att det är en bra dag. Vaknade vid 10:30, kokade te och sedan gick jag med det till sängen för att kolla på nyheterna och bara njuta av teet. Jag hade dock lite beslutsångest... " Kaffe eller te ? ". Jag kom fram till att te var mer renande för kroppen än vad kaffe är, vanligtvis så brukar jag koka kaffe men inte idag haha.

För när jag dricker kaffe så föredrar jag att det är lugnt runt omkring mig, för att jag tycker inte att det smakar lika gott annars. Eller det kanske bara är jag?

Åh just det!! Jag har gått och blivit laktosintolerant, dock har jag visserligen inte kollat upp detta men blir dålig av allt som har mjölk i sig. Så vi har använt laktosfritt här hemma ett tag nu och även hos min pojkvän. Borde egentligen kolla upp det så att jag kan få det på papper, så att säga. Kanske gör det till helgen? Vi får se, det är ingen hög prioriterad sak eftersom att vi har som sagt laktosfritt hemma just nu. Men kollar jag upp det så skriver jag självklart det så att ni får reda på det.

Idag ska jag åka till min pojkvän, vara där till söndag och ha det riktigt mysigt. Vi ska göra en sak som jag är relativt exalterad över faktiskt. Men mer om det får ni veta om några dagar så, stay tuned 😉

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"