Postad i: Everyday

Idag innan skolan så vaknade jag klockan 06:00 men gick inte upp förrän 06:20 för jag hade sovit lite dåligt. Pappa gjorde en macka till mig medan jag tog på mig kläder, packade min väska och sedan tog jag med mig en monster energidricka medan vi gick till bilen mot Göteborg. Jag kan ju säga att energidricka som Monster inte är så jätte gott och absolut inte bra.... Men det var en engångshändelse! Jag var utanför skolan 07:30, alltså en halvtimme innan första lektionen - vilket var bra. Men väntade på en kompis som var vid spårvagnarna, utanför skolan 07:50, för att inte gå själv haha. Men jag hann till lektionen i alla fall, så här är jag inne på svenskan och skulle bara göra ett inlägg snabbt om dagen.

Vilket väder det var idag! Usch... avskyr regn. Kan vara mysigt ibland men om man ska ut i det vädret så fy fasen vad jag inte gillar det.

Efter skolan ska jag och min pappa till konsulatet för att förnya mitt pass. Mitt finska pass. Vi ska nämligen iväg vid jul men mer information om detta när det närmar sig. Hoppas ni är lika exalterade över jul som jag är!

​Min systers underbara hoodie med trycket uggla

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"