Postad i: Everyday

I eftermiddags träffade jag en kompis som jag inte träffat sedan skolan började så vi bestämde oss för att ta en fika och berätta saker som vi gjort. Riktigt trevligt faktiskt!
Jag väntade på bussen i flera minuter.. den var extremt sen! Men tillslut kom den. Mötte upp henne på Skra Bro, Göteborg. Vi åkte till Nordstan tog en fika på Starbucks, sedan gick vi runt i stan, besökte hennes skola, satt där i närheten på en underbar utsiktsplats! Vi prata om allt möjligt och sedan så åkte vi hemåt, måste göras om helt seriöst! Väldigt mysigt
Eftersom bussen var så himla seg på att komma, så passade jag på att ta lite ego-kort eftersom min mobil hade för lite batteri för att lyssna på musik med.

Just nu är jag i Kinna, som ligger 29 kilometer söder om Borås. Min syster bor där, så jag och pappa bestämde oss att besöka henne ikväll. Eftersom jag ändå har HÖSTLOV nästa vecka, så det ända vi har gjort är: kollat på film, jag har ätit & vi har även kollat lite på resor. Får se vad som hittas på imorgon

PS. Glöm INTE att vrida klockan en timme bakåt imorgon!

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"