Postad i: Everyday

Idag blev jag väckt 07:30, gick upp 08:00. Jag tog på mig mjukisbyxor och en pälsig tjocktröja. Gjorde morgonrutinen: toaletten, borsta tänderna osv. Pratade med mina föräldrar lite grann, min mamma går till bilen och efter 5 minuter så kommer jag. Vi åker till min morbror, Teuvo som bor i Tuve, vi byter till hans bil och börjar köra mot Jönköping. Vi ska besöka en av mina kusiner, Beatrice.
Jag har pappersbitar i min näsa, känner att jag är lite sjuk bara… Men måste berätta en sak: Jag blir alltid sjuk när det är kortare lov som t.ex. Sportlov, Påsklov och Höstlov (vilket är det lovet som pågår just nu). Det är helt sinnessjukt, jag HATAR verkligen detta! Antingen är det bara några dagar på lovet eller så är det hela lovet. Men blir alltid frisk lagom till att skolan börjar, fatta hur irriterande?! Beatrice följde i alla fall med till Göteborg, släppte av henne och min morbror och sedan åkte vi hem till oss.

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"