Postad i: 2017

Eftersom att förra inlägget var negativ så tänkte jag att det skulle passa bra med ett positivt laddat inlägg. Så det är exakt det detta kommer att handla om. Bra, roliga, spännande saker som händer detta år. Vissa av sakerna är jag lite rädd och nervös över, andra saker är jag bara så jäkla taggad på så att jag hinner inte vara rädd. Som det här med att fylla 20... rädd och nervös. För det är så mycket man "ska" ha uppfyllt innan den åldern. Såsom körkort. Ett "bra" arbete. Flyttat hemifrån eller i alla fall på god väg. Det är så mycket press på sådant och jag har inte dem sakerna än. Jag vet inte när jag kommer uppfylla dessa krav heller, och vet ni? Jag bryr mig inte. Det är så mycket som är fel med vissa människor som gör att jag blir fanimej arg. Så jag tänker göra allting i min takt. Bara för att jag inte har tex körkort betyder det inte att jag är en sämre människa än vad någon annan är. Så med det sagt så går vi vidare till alla roliga sakerna som jag kommer att uppfylla och genomgå detta år!

Jag ska till flera olika ställen.. Jag fyller 20år. Jag och min pojkvän kommer fira 1år tillsammans. Plus att jag eventuellt ska tatuera mig (iiihh). Det är det som händer detta år. Mer än så är det inte planerat. Kortfattat om alla saker och ställen, skriver jag här nedan..

Stockholm: Ska dit med en tjej kompis. Shopping. En konsert. Bo på hotell och åka tåg i flera timmar. Så sjukt taggad!! Det var länge sedan som jag umgicks med henne och det här är typ världens bästa upplevelse för att "catch up" med allting som hänt.

London: Ska flyga utomlands. Aldrig varit där så kommer skapa minnen. Bo på hotell, åka kollektivt. Shoppa sönder. Förhoppningsvis skapa ännu bättre kontakt med människorna jag åker med. Så himla nervös men även taggad över resan!

Finland: Åka färjan med min pappa och syster. Dricka alkohol ute på tomten. Snickra. Bygga. Basta. Äta och bara ta det allmänt lugnt. Vara utan internet. Få myggbett i ställen man inte vill klia på. Ska bli grymt roligt haha

20år: Jag hade åldersnoja när jag fyllde 18 år. Vad tror ni att jag kommer ha nu då?? Gud vill inte ens tänka på tanken av det där haha. Men det enda som jag genuint ser fram emot, är att kunna köpa sin egen alkohol och inte längre be någon annan göra det. Sedan så ser jag självklart fram emot att umgås med vänner och familj och bara gå fucking CRAZY. Det SKA bli en kväll man aldrig glömmer. På riktigt??! Jag fyller ändå 20år. Let me go crazy for at least 25h, please?

Sorri för ett långt inlägg med det känns som en bra grej. Då vet jag att jag har fått ut allting som jag har velat ta ut men tycker ni inte om det så kommentera gärna så vet jag😇😇

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"