Postad i: Best of 2016
@ riverton hotel

Fick en Afternoon Tea upplevelse i studentpresent och använde den i december, 2016 på Riverton Hotel i Göteborg. Bjöd med min pojkvän på detta på grund av två anledningar. Första var att vi inte skulle fira jul ihop så vi ansåg att då kunde vi fira jul tidigare och varför inte ta denna upplevelse till godo och för det andra så firade vi 6 månader den helgen. Så himla romantisk är vi haha. Men herregud va det var mysigt och underbart väder den helgen också. Gillade verkligen teet vi fick välja själva och alla godbitar vi fick äta var inte dumt heller. Plus att vi fick hotell frukost, inget jag klagar på i alla fall. Riktigt bra helg var det!

Jag kom och tänka på detta, här om dagen, när jag kollade igenom bilder, att jag inte bloggat om detta. Så därför kommer detta inlägget nu. Men det var verkligen en riktigt jäkla bra upplevelse & helg ❤

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"