Postad i: Everyday

Hejsan, jag har en tråkig nyhet att berätta för er...

Jag jobbade i fredags, från kl.16 - 21 och mötte J vid busshållplatsen direkt efter jobbet. Vi gick hem till mig och senare så bestämde vi oss för att dricka lite.. Med det sagt så ska jag hoppa in till vad som är tråkigt. Min skärm på mobilen sprack.. Inte lite heller... Man kan väl säga att jag är "van" vid spruckna mobiltelefoner nu eftersom att jag har haft en del i mina år. Men den här gången blev jag faktiskt irriterad, har liksom Inte haft mobilen länge. Köpte den i augusti förra året. Jag har ju visserligen en försäkring på mobilen men det känns ändå för jävligt, rent ut sagt. Ska ta och fixa skärmen inom snar framtid. Hade tänkt lägga in en bild på skärmen men bilderna blev inge bra, dåligt ljus osv. Så ber om ursäkt för det..

Men bortsett från mobilen så umgicks jag med min kära pojkvän och vi hade det väldigt mysigt. Mellomys bland annat🍇🍿

Jag hoppas i alla fall att er helg har varit bättre än vad min dåliga fredag hade att erbjuda.

UPDATE: Jag lämnade in mobilen hos min operatör och fick en lånetelefon. Sjukt glad över lånetelefonen! Alltså vet ni, det var första gången jag lämnat in en mobil på lagning, förstår ni hur nervös jag var? Så himla osäker och allt haha men det gick bra. Kommer få ett sms när jag kan hämta mobilen DOCK kan det ta upp till två veckor.. lite segt men det får gå. Den var ju inte speciellt vacker... kunde knappt se något pga sprickorna plus att hörlursjacket la av dagen innan jag skulle lämna in den. Jag kände bara "kul..kul..där gick den också", lite irriterande må jag säga.

Men stolt är jag över att jag lämnade in mobilen på lagning. Stolt över att jag faktiskt tog mig i kragen och gjorde det, som sagt så har jag haft en del spruckna mobiler och detta var första gången jag lämnat in mobilen på lagning. Haha känner att jag upprepar mig själv nu. Men mobilen är på lagning och jag är stolt över min insats!

Ha det riktigt bra så ses vi i nästa inlägg!

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"