Postad i: 2017

Hej på er! Jag ville bara kika in här lite grann och se hur ni har det? Det var länge sedan sist och jag har faktiskt saknat er... Med mig är det inget speciellt utan jag lever på som vanligt haha. Förutom förra inlägget så har jag även en ny dator och det var det. Annars så är läget med mig, precis som tidigare. Bara bra!

Ville även komma in hit igen på grund av en sak och en sak only. Jag är tillbaks!! Ska börja ta kort på allt och ingenting och jag ska åka överallt och ingenstans. Jag ska börja blogga igen, punkt.

Jag hoppas att ni följer med mig och min resa igenom 2017 och jag hoppas även att ni kommer att känna allting jag känner, vi är trots allt en familj här på bloggen. Det jag känner, det känner ni också. Vi får hoppas att det bara händer positiva saker i mitt liv så att det kommer upp inlägg därefter. Jag vill ju inte att ni ska bli ledsna efter att ni har varit inne på min blogg, tvärtom!! Så vi får hålla tummarna!

Men det var allt för min lilla uppdatering, vi ses i nästa inlägg. Ha det bäst, puss

Här är en liten fjuttig portion middag, vågar man ens kalla det där för det? Jag var inte speciellt hungrig så det fick bli stekt falukorv med ugnsstekta grönsaker, super gott och gick ner snabbt trots att hungern ej fanns där.

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"