Postad i: Everyday

Dagen började klockan 10.00 då min arbetstid började på praktikplatsen. Då gjorde jag samma sak som jag gör varje dag: städar, byter papper ifall det behövs, sitter i receptionen; svarar i telefonen och tar emot beställningar från kunder, bevakar i simhallen och pratar med personalen om allt möjligt. Tog även några simlängder efter praktiken som slutade 17.00 - det var skönt.

Denna veckan är det även sista praktikveckan innan skolan börjar igen... Inte jätte taggad - gillar verkligen det att man vaknar för att gå till ett jobb istället för att vakna för att gå till skolan. Man hör ju bara på stället man ska till vad som kommer bli mer spännande haha. Men jag gillar ändå skolan, för jag är en av många personer som faktiskt lär mig minst en sak varje dag. Spelar ingen roll om det är inom ett ämne eller om det är om mig själv. Alltid något nytt ❤

Vid klockan 16.00 så kom min lärare från skolan till Askim för att få en bedömning om hur jag klarat mig i den anläggningen. Det gick som förväntat; Bra! Min lärare sa även att han inte var förvånad över att det gått bra för att jag är så duktig i skolan...hahah, säger jag bara. Bra i skolan - det vette fan. Men jag blev glad att han tycker det i alla fall, det är ju trots allt han som ger mig betyg.

Senare idag så fick jag reda på grejer och det innebar: packning. Så det ska bli spännande att få detta gjort. Mer information kommer inom en snar framtid. Men nu ska jag fortsätta med packningen så ni får ha en fortsatt bra dag!


2013, hösten

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"