Postad i: Everyday

Hej allihopa! Så nu har jag tvättat min smutstvätt, tvättat min papperskorg. Gjort lite läxor.
• Tvättat 1x – 15 kronor • Diskat 1x – 15 kronor • Rensat i mitt rum 1x – 30 kronor

En av mina grannar har flyttat. Det gick grymt snabbt må jag säga, dem flyttade ut möblerna igår kväll och redan i morses så flyttade några killar in möbler igen. Sedan kom det även ett par och hjälpte till med möblerna. Så nu har jag nog fått nya grannar… lite sorgligt faktiskt. För dem har en hund som var bra kompis med min hund. Men aja… hoppas dem nya grannarna är bättre.

Jag funderar på om jag är någon person som är ”flickväns-material”. Jag kan inte riktigt förklara varför jag undrar det, men det har hänt några grejer under mitt liv som får mig att tänka. Jag har inte blivit kompis med en kille och sedan blivit hans flickvän, utan det har antingen stannat på kompis eller så har jag hoppat över det och blivit s.k. KK:s… alltså att vi hånglar, håller på osv. utan att vara känslomässigt inblandade. Det är hemskt irriterande! För som jag kanske har skrivit tidigare så finns det en kille som ”gillar gillar” mig och jag känner inte riktigt alls likadant, vilket är hemskt för hans del.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"