Postad i: Everyday

Hej läsare! Jag tänkte bara säga en sak till er. En rätt allvarlig sak. Jag vill inte ha någon slags hat på bloggen och inte heller på sociala medier. Inget hat, alls.

Jag har blivit en shoppaholic - och det är illa... fast det kan dock bero på att det snart är halloween? Man får ju hoppas på det. Jag kan även säga att jag handlar inte något om jag inte hade haft pengar till det. 

Det har bara blivit rätt mycket pengar som jag har spenderat på kläder.. Man kan nog säga att mitt kort är välanvänt haha, men det är saker som jag lär använda ett x-antal gånger framöver så det är inte direkt bortblåsta pengar.

Jag kommer självklart att visa upp allting på bloggen - alla kläder, smycken, halloween-set som jag har handlat in det senaste. Snart! Have patience, the pictures are coming!


2013

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"