Postad i: Everyday

Long time no seen - kan man mer än gärna säga haha. Anledningen är att jag har varit sjuk hela denna veckan, haft fullt upp och även haft absolut ingenting att göra innan det. "ingenting" är ju inte roligt att blogga om och när man har haft "fullt upp" så blir det svårt att få lite tid över. Men jag ska försöka kika in och göra några inlägg nu eftersom jag börjar må lite bättre. Ingen feber längre dock så är min hals inte riktigt med mig. Men ska inte gnälla om min smärta här utan det får mina nära och kära ta istället haha!

Jag ska till skolan imorgon - illa tvungen - annars blir det ingen praktik för min del som även börjar nästa vecka. Så får se hur ansträngande min lärare vill att jag ska vara. Hoppas jag slipper prata så värst mycket eftersom det gör ont att prata plus att det knappt kommer ut något ljud.

Nu ska jag duscha och sen ska jag försöka sova några timmar utan att vakna och bara svettas eller ja, helt enkelt få feber så jag håller fingrarna korsade och säger: godnatt och vi hörs senare!

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"