Jag tolererar inte folk som inte gör tid för kompisar, seriöst! Om man är kompisar, inte träffat personen på länge och vill träffa personen då gör man tid för att träffa kompisen! Orkar inte med folk som inte gör det… Det spelar la fan ingen roll om personen du vill träffa, umgås med en person som du har bråkat med och tappat kontakten med? Utan om du vill träffa kompisen och reda ut problemen mellan er, så spelar det ingen roll vem den umgås med utan du ska inte möta den personen som är med kompisen utan du ska träffa kompisen, punkt slut. Har sådan jäkla lust att säga: ”VÄX UPP!” men tror jag avstår.

Bilden förklarar lite hur jag känner just nu. Golvet finns där för en, alltid! Människor borde vara lite som golv, speciellt om man är kompisar.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"