Postad i: Everyday

Hej allihopa! Jag ville bara säga att jag är grovt hungrig just nu.. inte okej någonstans. Jag missade frukosten i morses och ber till Gud att det är god mat i matsalen idag. Det är antingen Vegetarisk Moussaka eller Ångbakad fläskkarré / nötkött med rotfrukter - så det låter gudomligt gott! Hoppas det smakar lika gott som det låter med fläskkarré. Tänkte även berätta att det kommer komma ett inlägg med några saker om mig lite senare om ni vill ha det, vill säga. Men har dock skrivit rätt många inlägg om det... så kan skriva ett inlägg med er frågor och svara på dem flesta om ni vill istället? Kommentera om hur ni vill ha det så ska jag försöka göra det. Men jag är som sagt fortfarande hungrig... slutar denna lektionen 12 sen så får man äta. Så snacka om att jag längtar lite sådär tills klockan 12 haha. Men ni får ha det bra så skriver jag kanske senare.puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"