Postad i: Everyday, Tips

Nu på lektionstid så kollar vi på en film som heter "Ondskans Ansikte" och efter filmen så ska vi göra en filmanalys och koppla filmen till Maslows behovstrappa <- det är något som vi läser på min utbildning, Barn & Fritid. Nu ska jag fokusera mer på filmen och mindre på bloggen, men mer inlägg kommer senare.


Handling:
Ondskans ansikte (original The Good Son) är en amerikansk psykologisk thriller från 1993, i regi av Joseph Ruben efter ett manus av den brittiske författaren Ian McEwan.
När Mark Evans (Elijah Wood) mamma dör, skyller Mark på sig själv för att han hade lovat henne att hon inte skulle dö. Marks pappa kör Mark till farbror Wallace och frun Susan och deras två barn Connie och Henry (Macaulay Culkin). Till en början kommer Mark och Henry bra överens, men med tiden förstår Mark att Henry är ond. Mark börjar även tro att Henry vill döda hela familjen, och han är beredd att göra vad som helst för att förhindra detta. Men ingen tror på honom. -

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"