Postad i: Everyday

// Kort sammanfattning om gårdagen: det blev inget gym för min del. Hade träningsvärk men det var inte det som stoppade mig från att sticka dit, utan det var att jag visste att jag skulle upp såpass tidigt på grund av skolan. Så det blev en lugn, mysig kväll hemma med film, kyckling och kaffe haha. Helgen var helt enkelt en bra helg! Hur såg din helg ut? //

Nu har man vaknat.. Jag håller på att packa ner mina saker innan frukosten - det går ju sådär. Vägrar. Sååå trött. Jag duschade mitt i natten igen. Typ andra gången under hela min livstid jag gör det haha. Det slutade ju inte jätte bra förra gången, blev nämligen kallad: bitch ex-antal gånger. Jag var snäll och inte trött så jag förstår inte vart det kom ifrån. Komiskt dock. Så vi får helt enkelt se hur dagen blir! Men nu ska jag fortsätta med packningen innan jag blir sen. Vi ska nämligen åka hemifrån 6:30 för att jag ska hinna till lektionen kl.8 - det där är ett väldigt bra exempel på varför folk HATAR måndagar. Hoppas vi kommer till Göteborg oskadda haha - vilket väder.

Vi hörs senare idag!

my current mood towards school. #lovehate

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"