Postad i: Everyday

Idag är det en helt vanlig jävla torsdag som alltid är lika lång och tråkig.... Vi slutar nämligen 15:30. Visst, vissa kanske tänker det är hyfsat tidigt eftersom att ni själva slutar senare än mig. Vad vet jag? Men för mig är det den längsta dagen på veckan, för alla andra dagar slutar jag mellan 12 - 14 så det är riktigt segt idag. Men ibland får man la vara mer i skolan... det kanske hjälper intelligensen? hahah det säger iallafall lärarna. Men idag ska vi simma med klassen och rädda en docka eller person - vilket av dem det är har jag ingen aning om. Men annars händer la ingenting idag - vilket är lite segt, men så är det på torsdagar... Det är dock fredag imorgon!! Det ska bli skönt för jag slutar 12 då och sen så är det helg. Det var inget bra eller vettigt inlägg nu men aja, ni får som jag brukar säga - ha en bra dag!

Skratt och leenden smittar av sig och ger positiva känslor. Man kan påverka sitt eget sinnestillstånd genom att le eller skratta. "

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"