Postad i: Everyday

I fredags gjorde vi valet om vårat liv eller iallafall för gymnasieåren, årskurs 2 – 3. Det var bland det svåraste jag gjort någonsin! Hemskt, valde mellan Social Inriktning, Pedagogisk Inriktning och Fritid och Hälsa. Jag valde två stycken inriktningar, haha! Men det var eftersom jag hade en fråga om ifall man måste gå om ett år i gymnasiet om man ångrar sin inriktning men ingen lärare hade något svar på frågan. Det enda dem svarade på frågan var: ”Du får fråga rektorn.” Men jag fick inte tag på henne. Så det var därför jag valde två inriktningar. Kan berätta lite kort om inriktningarna så ni vet lite vad jag hade att göra förra veckan.

Pedagogisk Inriktning: Man får jobba med barn mellan 1-5 år och ungdomar. Jobben man får välja mellan är: barnskötare och elevassistent.

Social Inriktning: Man tar hand om funktionshindrade, dem kan vara barn, ungdomar eller vuxna.

Fritid och Hälsa: Man är Personlig Tränare. Man kan ha eget företag eller jobba inom gym i hela Sverige och även utanför.

Så ni kan ju tänka er hur jobbigt det var för mig, eftersom jag gillar både barn och träning. Så jag valde inriktningarna: Pedagogisk och Fritid och Hälsa.

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"