Postad i: Everyday, OUTFITS

Igår så åkte jag och en kompis till Tumlehed för att ta kort, vi tänkte åka till en sjö eller något hav för att ta lite finare bilder men vi kom aldrig så långt - vi kom i stort sätt halvvägs. Men aja, vi fick i alla fall några fina bilder. Vi tog inte jätte många bilder eftersom att vi snacka mest om allt mellan himmel och jord - mysigt dock!

Senare så mötte vi en gemensam kompis lite kort innan man var tvungen att sticka hem eftersom jag skulle vakna typ kvart i sex - jätte roligt att vakna så tidigt första dagen efter lovet, eller inte... Men jag överlevde i alla fall!

Mer bilder från gårdagen kommer senare!


PS. som ni kanske la märke till så ser det ut som jag har något i min sko (här ovan),
säger bara en sak: det är INTE tändare plus cigg utan smink.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"