Postad i: Everyday

Jag känner att jag är döende. Ingenting har funkat så bra det senaste, allt har gått neråt. I stort sett alla kategorier som en människa har. Väldigt spännande, har fan funderat på att sticka iväg ett tag och bara lämna allting bakom mig och försöka komma tillbaka i min egen takt. Men ja, till det behöver man pengar som jag inte riktigt har. Så jag är illa tvungen att fixa allt, i stort sett, här och nu. Livet och världen glömmer samarbetet ibland, kul... Men gud va detta blev ett deprimerat inlägg men det finns bra nyheter också såklart och det är att jag kollade upp vad jag hade (eftersom att jag har haft svårt att svälja och prata) och fick snabbt medicin emot det så jag är på bättringsvägen i sjukdomsläget, riktigt skönt att veta! Nu ska jag fortsätta med att kolla film så får ni ha en bra kväll. Vi hörs mer imorgon, är rätt trött nu.

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"