Jag tänkte börja med att säga; Förlåt! för att jag inte har skrivit inlägg på ett bra tag nu. Men har helt enkelt inte orkat… men som jag har sagt så ska jag FÖRSÖKA göra allt för att kunna skriva minst 1 inlägg/dag. Men vet inte riktigt hur det kommer att funka eftersom det är mycket i skolan nu, så ska helt enkelt försöka. Hoppas ni inte blir sura på mig?… eftersom det är ändå andra gången jag skrivit såhär i ett inlägg; att jag ska göra bättre ifrån mig när det gäller att uppdatera bloggen.

Men idag har det inte hänt så himla mycket. Har varit i skolan och gjort ett studiebesök i Bergsjön på en förskoleskola, mysigt! Men det värsta med dagen är nog att jag var tvungen att gå upp 05:40 för att kunna vara i skolan 08:00… Men jag klarade det bättre än förväntat iallafall, så jag är stolt! Sedan har det inte hänt så mycket som jag sa lite tidigare i texten, haha. Ska nog gå och lägga mig snart för att kunna orka gå upp i morgon för att vara i skolan 09:00 så ha det gött!

Puss xx

114
Sommaren, 2013

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"