Hej!

Det var ett tag sedan jag blogga om något.. Men jag har ju faktiskt haft praktik i fyra veckor via skolan så det har tagit en hel del tid ifrån mig. Jobbade nämligen 08.00 - 16.00 i stort sätt varje vardag plus en timmes resa hem. Så ni förstår säkert - jag bloggade dock några bilder om min fotografering i söndags. Jag blev jätte nöjd med dessa bilder så jag rekommenderar er att göra det själva! (Model House, Göteborg)

Idag var i alla fall sista dagen där - det känns både bra och dåligt. Dåligt på grund av att då är det mer seriöst och extremt mycket mer pluggning 24/7 i skolan, och sedan Bra för att det är mer struktur och rutin i skolan... Över det hela så är jag nöjd med min prestration på praktiken.

JUSTE - jag har även färgat håret under praktiken. Jag är även jätte nöjd på den fronten. Färgen är en instensiv mahogny

puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"