Idag har jag haft praktik i tre fucking veckor, och det är verkligen med den mest goaste personalen som man skulle kunna önska sig. Så jag är glad över att ha hamnat på denna praktikplats även om jag var sjukt skeptisk i början. Så det känns skönt!

Jag blev upphämtad av min pappa efter praktiken, som slutade 16:00, och åkte mot Skene. Här i Skene, kommer jag att vara hela helgen och det ska bli sjukt skönt! Slippa allting som finns där borta i Göteborg ett tag. Få tankarna på plats bland annat. Lycka till...känner jag där. Men aja, försöka kan man ju?

Tolka låttexten hur ni vill. Men jag kan bara säga att jag känner igen mig så jäkla grovt i denna låt just nu, i denna period som jag är i i mitt liv. Men om man bortser från alla "deppiga" tankar så är denna låt en rätt bra fest låt. Det är fart i den och det är inte bara musik utan även text i hahah. Nä, jag är extremt dålig på att förklara men jag gillar låten.


puss, J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"