Postad i: Everyday

God eftermiddag folket! Hur mår alla idag? Själv mår jag sådär... eftersom jag gjorde en grej på lovet under mina dagar som 'ensam hemma', som mina föräldrar inte gillade riktigt. Så jag taggar utskällning när jag kommer hem idag! Kul... Men aja, idag orkade jag inte gå på första lektionen eftersom jag städade hela huset igår natt för att mina föräldrar kommer hem under dagen idag, så jag anmälde mig sjuk från 9:40 till 10:50 och det var riktigt skönt! Jag hann göra lite extra grejer jämfört med vad jag skulle ha fått gjort om jag inte hade sjukanmält mig första lektionen. Så nu är jag hungrig, sjukt hungrig - hoppas det är god mat i skolan idag, annars får det la bli Mc'Donalds haha. Men jag är lite små nervös/rädd om vad jag kommer få för straff, om jag måste bo hos en kompis ett tag eftersom dem är sura på mig, vem vet? Hoppas på det bästa dock. Men ni får ha det bra idag - jag ska fortsätta lyssna på läraren.

kram, Finsken

puss, J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"