Postad i: Everyday

NU ska jag ställa mig i duschen och göra mig klar inför morgondagen! Kanske ser ett avsnitt av min serie - som även tar slut IDAG! Sista avsnittet nämligen - vill typ gråta... Serien heter The Walking Dead (för er som undrar). Jag har följt det ett bra tag och typ älskar den! Jag känner inte många som kollar på denna serie och när jag hittar någon som gör, blir jag så himla glad! För då kan jag diskutera serien..haha.

Igår var jag på en liten dejt med min mamma, eftersom jag inte träffat henne på ett tag av lite olika anledningar. Det var riktigt mysigt att träffa henne igen och allt gick jätte bra. Vi hade helt enkelt trevligt och mysigt! Händer igen, hoppas jag? Vi möttes i stan och gick in i några affärer, sedan åt vi sallad och senare så åkte vi hem till henne och där träffade jag min "bebis" aka. min katt. Hon var lite förbannad på mig men det blev försvann efter ett tag som tur var.. Efter några timmar senare så åkte jag hem med far min.

puss, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya inlägg

My trip to: Finland

" Hej som ni säkert vet så åkte jag till sommarstugan i år och tänkte därmed dela med mig av bilder och information därifrån. Jag är ju fins…"

My trip to: London

" Hej, allesammans! För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg här om vad som skulle hända under 2017 ( läs inlägget här ) och då tänkte jag …"

My trip to: Stockholm

" Allting började med att min kompis kontaktade mig och frågade om jag ville gå på Shawn Mendes konsert i Stockholm. Jag tackade mer än gärn…"